„Knjaz“ razvija Aranđelovac

Bez autora
May 12 2011

Kompanija „Knjaz Miloš” je juče predstavila novu kampanju za svoju mineralnu vodu pod nazivom „200 godina u našim genima”, i povodom jubileja najavila da će u saradnji sa lokalnom zajednicom ubuduće raditi na razvoju Aranđelovca kao atraktivne turističke destinacije. „Knjaz Miloš” ove godine slavi 200 godina postojanja, što je jubilej sa kojim se može pohvaliti mali broj voda u svetu. Tradicija duga dva veka, mnogobrojna priznanja i nagrade, kao i prisustvo na različitim kontinentima potvrda je visokog kvaliteta mineralne vode „knjaz Miloš” koja je postala sinonim za čitavu kategoriju gaziranih voda. Ipak, naš najveći uspeh je svakako osećaj lojalnosti i emocionalne veze između „Knjaza” i potrošača, jer je „knjaz Miloš” brend koji se voli i poštuje već 200 godina. Povodom jubileja „Knjaz” je odlučio da u narednom periodu da doprinos svom matičnom gradu.

„Knjaz“ razvija AranđelovacKompanija „Knjaz Miloš” je juče predstavila novu kampanju za svoju mineralnu vodu pod nazivom „200 godina u našim genima”, i povodom jubileja najavila da će u saradnji sa lokalnom zajednicom ubuduće raditi na razvoju Aranđelovca kao atraktivne turističke destinacije.

„Knjaz Miloš” ove godine slavi 200 godina postojanja, što je jubilej sa kojim se može pohvaliti mali broj voda u svetu. Mihailo Janković, predsednik Upravnog odbora ove kompanije, istakao je da su tradicija duga dva veka, mnogobrojna priznanja i nagrade, kao i prisustvo na različitim kontinentima potvrda visokog kvaliteta mineralne vode „knjaz Miloš” koja je postala sinonim za čitavu kategoriju gaziranih voda.

- Ipak, naš najveći uspeh je svakako osećaj lojalnosti i emocionalne veze između „Knjaza” i potrošača, jer je „knjaz Miloš” brend koji se voli i poštuje već 200 godina - izjavio je Janković. Janković je istakao da je povodom jubileja „Knjaz” odlučio da u narednom periodu da doprinos svom matičnom gradu.

- Ne smemo zaboraviti da je sve počelo u Aranđelovcu, gradu koji je rastao sa vodom iz Bukulje. Zbog toga smo kao odgovorna kompanija, u želji da podržimo lokalnu zajednicu, inicirali okrugli sto „Za istim stolom, s istim ciljem” na temu unapređenja turističkog potencijala opštine Aranđelovac. Ovaj skup će se održati 18. maja - rekao je Janković.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik